9.8
10 beoordelingen

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen
"Via via in contact gekomen met Levi. Levi heeft voor ons bedrijf een google en facebook campagne opgezet. Daar zijn wij zeer tevreden over. De samenwe"
Lees meer

Johnny Gruter

Eigenaar BeatsJohnnyGruter
"Enorm goede samenwerking! Altijd veel moeite gehad met advertenties, blij dat ik het heb uitbesteed. Het makkelijk communiceren en de goede resultaten"
Lees meer

Bryan Rostam

Automobielbedrijf Tinholt
"Wij hebben een hele fijne samenwerking met Leads Op Maat. Levi is professioneel, communiceert altijd duidelijk en is resultaatgericht. Bedankt, Levi!"
Lees meer

Ramzi Hagen

Eigenaar - Vit-Fix.nl
"De samenwerking met Leads Op Maat verloopt soepel en professioneel, Levi communiceert altijd duidelijk en wanneer je vragen hebt krijg je binnen no ti"
Lees meer

Laura Kortekaas

HealthyByLaura
"Leads Op Maat heeft een online advertentiecampagne via Facebook voor mijn nieuwe ‘Intensive Weight Loss Program’ opgezet. Dankzij deze advertentie"
Lees meer

Stefan Kneppers

Eigenaar - Syndicaet
"Levi heeft mij supergoed geholpen met adverteren. Ik weet zeker dat als ik het zelf had moeten proberen, ik er maandenlang mee bezig zou zijn geweest."
Lees meer

Hans Tervoort

Directeur - Repromat
"Levi verzorgt bij ons advertentie campagnes t.b.v. de website. Hierdoor is het nu inzichtelijk, is er meer verkeer en daarmee meer aanvragen. Hij is a"
Lees meer

Alex Aarts

Eigenaar - TransportWinst.nl
"Erg tevreden met de dienstverlening van Leads Op Maat. Wij hebben gezamenlijk (online) doelstellingen geformuleerd en zijn hier vervolgens hard mee aa"
Lees meer

Marco Hogenboom

S4H-Inbraakbeveiliging
"Wij hebben goede ervaringen met Levi. Zeker een aanrader."

Tom Dekker

Eigenaar - Witteglimlach.nl
"Erg goed geholpen en omzet ging inderdaad echt goed omhoog!"
klanten beoordelen ons met een

10 klanten beoordelen ons met een 9.8

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Levi van Wingerden
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde ZZP’ers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Levi van Wingerden
Eigenaar Leads Op Maat

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!