10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer

Johnny Gruter

Eigenaar BeatsJohnnyGruter
"Enorm goede samenwerking! Altijd veel moeite gehad met advertenties, blij dat ik het heb uitbesteed. Het makkelijk communiceren en de goede resultaten"
Lees meer

Ramzi Hagen

Eigenaar - Vit-Fix.nl
"De samenwerking met Leads Op Maat verloopt soepel en professioneel, ze communiceren altijd duidelijk en wanneer je vragen hebt krijg je binnen no time"
Lees meer

Jon van Deudekom

Eigenaar PTF-By-Jon
"Ik wilde graag mijn online vindbaarheid verbeteren, meer klanten werven en mijn (potentiële) klanten informatie geven met betrekking tot mentale en f"
Lees meer

Alex Aarts

Eigenaar - TransportWinst.nl
"Erg tevreden met de dienstverlening van Leads Op Maat. Wij hebben gezamenlijk (online) doelstellingen geformuleerd en zijn hier vervolgens hard mee aa"
Lees meer

Saskia en Ruurd

Praktijk Onder de Beuk
"Wij wilden heel graag een website voor onze onderneming die wij net gestart zijn: Praktijk onder de Beuk. We hadden heel veel ideeën, woorden en "
Lees meer

Hamza el Baroud

Recruiter
"We liepen een aantal maanden tegen het probleem aan waar op dit moment veel bedrijven tegenaan lopen "personeelstekort". Na 2 maanden hebben we al 4 n"
Lees meer

Lilly van Viegen

Eigenaar van De Yogaschool Utrecht
"Ik wilde graag meer abonnees en cursisten voor mijn (online) lessen en cursussen. Laura heeft een SEO-blog geschreven waarin werd verwezen naar de"
Lees meer

Hans Tervoort

Directeur - Repromat
"Levi verzorgt bij ons advertentie campagnes t.b.v. de website. Hierdoor is het nu inzichtelijk, is er meer verkeer en daarmee meer aanvragen. Hij is a"
Lees meer

Milan van Essen

Eigenaar FitGun
"Wij wilden onze klanten meer informatie geven, dan alleen een fysiek product. Laura schrijft voor ons maandelijks twee informatieve blogs over h"
Lees meer

Cem Ates

Online Marketeer
"Levi is eerlijk en direct in zijn online marketing adviezen. Hij weet waar zijn eigen kracht ligt en hoe die een toegevoegde waarde voor jouw business"
Lees meer

Martijn Delien

Vluxury | Woon- en projectinrichting
"Levi is echt een top gozer. Hij helpt graag, denkt mee en is professioneel. Aanrader!"

Jaap Duin

Psycholoog | LifeCoach
"Levi levert resultaat. Daarnaast is hij transparant en weet hij hoofd- van bijzaken te scheiden. Hij is daarbovenop punctueel, en denkt met me mee als"
Lees meer

Sascha de Vreeze

Uitgever Learning Solutions | Noordhoff Uitgevers
"Laura schrijft voor Noordhoff blogs over het verpleegkundig vak. Ze is professioneel, punctueel, pro-actief en creatief in haar werkzaamheden. Daarnaa"
Lees meer

Marco Hogenboom

S4H-Inbraakbeveiliging
"Wij hebben goede ervaringen met Levi. Zeker een aanrader."

Bryan Rostam

Automobielbedrijf Tinholt
"Wij hebben een hele fijne samenwerking met Leads Op Maat. Levi is professioneel, communiceert altijd duidelijk en is resultaatgericht. Bedankt, Levi!"
Lees meer

Tom Dekker

Eigenaar - GymTogether.nl
"Erg goed geholpen en omzet ging inderdaad echt goed omhoog!"

Stefan Kneppers

Eigenaar - Syndicaet
"Levi heeft mij supergoed geholpen met adverteren. Ik weet zeker dat als ik het zelf had moeten proberen, ik er maandenlang mee bezig zou zijn geweest."
Lees meer

Chantalle

Eigenaar Omchanti Stoelyoga
"We wilden meer kwalitatieve content op onze website om nieuwe klanten aan te trekken op basis van inhoud in plaats van door advertenties. Het ging dan"
Lees meer
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!