Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat.

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes. Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren wij enorme resultaten. Deze resultaten kunnen wij leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Als klant van Leads Op Maat heb je één aanspreekpunt; Levi van Wingerden. Met een samengesteld team van gespecialiseerde ZZP’ers werken wij voor grote en kleine opdrachtgevers.

Dit vinden wij belangrijk

Dit vinden wij belangrijk
1

Transparantie

Een van de dingen waar wij enthousiast van worden is de transparantie die online advertising biedt. Als klant ontvang je dezelfde informatie als wij. Gezamenlijk hebben wij toegang tot alle (advertentie)accounts waarop je kan zien hoe wij te werk gaan en wat de resultaten hiervan zijn. Wij zijn transparant in wat we doen en zullen indien nodig onduidelijkheden voor je ophelderen. Uiteraard houden wij je periodiek op de hoogte van de belangrijkste resultaten. 

1
2

Respect voor onze klanten

Advertentiebudget van anderen beheren is een grote verantwoordelijkheid. Of je een ZZP’er bent die vanuit huis werkt of een gevestigd bedrijf hebt op de Zuidas, de prestaties van de campagnes die wij beheren kunnen voor iedereen net zo belangrijk zijn. Daarom beheren wij het advertentiebudget van onze klanten alsof het onze eigen euro’s zijn.

2
3

Samenwerking

Wij nemen ervaring en kennis mee, maar niemand kent jouw bedrijf zo goed als jij doet. Door de juiste vragen te stellen aan het begin van de samenwerking en elkaars verwachtingen uit te spreken wordt een op maat gemaakt plan opgesteld. Wij zullen er alles aan doen om een langdurige en winstgevende samenwerkingsrelatie met je op te bouwen.

3
4

Blijven leren

Niet om op te scheppen, maar wij zijn een groep slimme online marketeers. De wereld van online marketing is erg veranderlijk. Dit maakt het extra belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Doordat Leads Op Maat uit verschillende gespecialiseerde ZZP’ers bestaat kan iedereen up-to-date blijven binnen de eigen expertise en profiteren onze klanten hiervan.

4
5

Creativiteit

Wij hebben alle kennis in huis om een originele en creatieve advertentiecampagne op te zetten. Adverteren is in de kern een persoonlijk communicatiekanaal. Daarom brengen wij in alle campagnes die we opzetten de persoonlijke ‘touch’ terug die in de online advertising industrie steeds vaker vergeten wordt.

klanten beoordelen ons met een

10 klanten beoordelen ons met een 9.8

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Wat klanten van ons vinden

9.8
10 beoordelingen

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen
"Via via in contact gekomen met Levi. Levi heeft voor ons bedrijf een google en facebook campagne opgezet. Daar zijn wij zeer tevreden over. De samenwe"
Lees meer

Johnny Gruter

Eigenaar BeatsJohnnyGruter
"Enorm goede samenwerking! Altijd veel moeite gehad met advertenties, blij dat ik het heb uitbesteed. Het makkelijk communiceren en de goede resultaten"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!