Waarom Remarketing?

Van alle bezoekers die voor de eerste keer op je website komen vult 98% geen formulier in, bellen niet of kopen niets van wat je aanbiedt. Daarom is een geavanceerde remarketing campagne niet alleen een goed idee… maar absoluut noodzakelijk voor je online winstgevendheid.

Het gehele remarketing concept is gebouwd op het laten zien van advertenties aan bezoekers die eerder op jouw website zijn geweest. Deze remarketing advertenties kunnen verschijnen zodra de bezoekers verder aan het zoeken zijn op het internet, apps gebruiken of de tijdlijn van hun social media bekijken.

Sommige bezoekers zijn simpelweg niet geïnteresseerd in wat je te bieden hebt, maar er zijn ook bezoekers die wel geïnteresseerd zijn. Deze bezoekers hebben meer kans om te converteren als je ze kort na hun bezoekje gaat herbereiken met remarketing.

Door gebruik te maken van Google Analytics en Google Ads kunnen de bezoekers op basis van verschillende eigenschappen worden gesegmenteerd in groepen. Het samenstellen van de juiste groepen maakt het mogelijk om met remarketing heel specifiek de juiste advertentie, aan de juiste personen op het juiste moment te laten zien.

Remarketing Campagnes genereren hogere doorklikratio’s, conversieratio’s en zijn de meest effectieve manier om websitebezoekers terug te laten keren en te converteren.

 

Wat wij doen (in het kort):

Allereerst gaan wij de bezoekers analyseren. We bekijken op welke pagina’s de bezoekers zijn geweest, hoelang ze op de pagina zijn geweest en wanneer ze van de pagina af zijn gegaan.

Op basis van deze analyse stellen wij verschillende doelgroepen op die de meeste kans hebben om te converteren. Zodra deze doelgroepen zijn samengesteld gaan we over tot het ontwerpen van de advertenties.

Als de doelgroepen zijn samengesteld en de advertenties gecreëerd zijn, gaan we aan de slag met de campagne structuur. Wij bekijken hoe we de bezoekers die je website op een eerder moment hebben verlaten het beste kunnen herbereiken met het juiste aanbod op het juiste moment.

Zodra wij de structuur hebben vastgesteld is het zo ver, de remarketingcampagne kan online!

Wij houden de data die binnenkomt nauwkeurig in de gaten en optimaliseren de campagne voortdurend om zo het beste resultaat te behalen.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

website teksten herschrijven Google Ads
website teksten herschrijven Google Analytics
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!