Waarom Landingspagina’s?

Wij sturen de potentiële klanten die op een advertentie hebben geklikt niet zomaar naar een pagina, maar naar een landingspagina. Dit is een pagina die gericht is op de doelstelling van de campagne waarbij de bezoeker zo min mogelijk wordt afgeleid door andere informatie. De landingspagina’s die wij opstellen genereren doorgaans 20-45% meer conversies dan de voorgaande pagina’s van onze klanten.

Het optimaliseren van landingspagina’s is een belangrijk onderdeel van een succesvolle online marketingcampagne. Wij geven waardevolle feedback op de structuur en inhoud van de bestaande landingspagina’s om op die manier zoveel mogelijk uit het advertentiebudget te halen. Hoe beter de landingspagina is, hoe hoger de kwaliteitsscore zal zijn en hoe meer conversies eruit zullen komen.

 

Wat wij doen (in het kort)

Creatie

Van één enkele landingspagina tot volledige websites, wij hebben de expertise en de ervaring om prachtige, op maat gemaakte en converterende landingspagina’s voor jouw producten en diensten te creëren.

Responsive Design

De landingspagina’s die wij creëren passen zich aan op ieder scherm, elke browser en alle apparaten.

Afbeeldingen

Gezamenlijk kiezen we de beste mix van afbeeldingen om je product of dienst zo goed mogelijk te presenteren.

Creatieve Copywriting

De landingspagina moet de unieke persoonlijkheid van jouw bedrijf vertegenwoordigen. Wij zullen de teksten zo schrijven dat potentiële klanten zien dat je anders bent dan de concurrentie zodat ze jouw bedrijf zullen onthouden.

A/B Testen

Koppen, kleuren, teksten, aanvraagformulieren… wij houden ervan om te testen en dit kunnen we oneindig blijven doen. Er is altijd wel iets dat getest kan worden om het design van de landingspagina’s te verbeteren en winstgevender te maken.

Door bezoekers naar twee pagina’s te sturen die nét een beetje anders zijn, krijgen wij inzicht in wat het beste converteert. Door de landingspagina’s te blijven optimaliseren zorgen wij ervoor dat de conversieratio omhooggaat, wat resulteert in een verbeterde online winstgevendheid.

Als landingspagina’s niet worden ge(split)test, laat je iedere dag opnieuw omzet liggen. Wij implementeren A/B tests op de landingspagina’s om zo te bekijken waar er meer conversies te behalen zijn.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!