Wat is Google Advertising?

Google Ads is de meest winstgevende en populaire manier van online adverteren. Echter is het wel zo dat als je het goed wilt doen, het erg complex, veranderlijk en tijdrovend is.

Om direct vindbaar te zijn op specifieke zoekwoorden is het gebruik van Google Ads de snelste manier. Een Google Ads campagne levert je namelijk direct vindbaarheid, bezoekers en leads op. Advertenties nemen binnen Google een steeds groter gedeelte van de kliks op zich, iets meer dan de helft van alle kliks zijn op advertenties.

Het grote voordeel van Google Ads is dat je vindbaar bent op het moment dat de potentiële klant iets nodig heeft. Er wordt een zoekopdracht in Google gedaan als de klant op zoek is naar een oplossing. Als jouw bedrijf die oplossing kan bieden, is dat het ideale moment om bovenaan Google te staan. Door Google advertenties met veel aandacht in te zetten zorg je ervoor dat je met de juiste boodschap, op het juiste moment en op de juiste plaats aan het adverteren bent.

Google Ads brengt pas kosten in rekening zodra er iemand op een advertentie heeft geklikt. Daarnaast zijn de resultaten volledig inzichtelijk en meetbaar tot op de cent.

 

Wat wij doen (in het kort)

Jij praat, wij luisteren. We willen zoveel mogelijk over jouw bedrijf te weten komen. Waar zijn jouw klanten naar op zoek? Hoe communiceren ze? Wat zijn de winstmarges op de producten of diensten? Hoe lang blijft een klant gemiddeld klant? Hoe meer wij weten, hoe beter de resultaten zullen zijn van de Google advertentiecampagne.

Wij hebben een gezond portie respect voor de concurrentie. We nemen niet alleen de tijd om de branche waarin je opereert te begrijpen, maar maken gebruik van vooraanstaande software om de online advertentiestrategieën van de concurrenten te analyseren.

Als er al beschikbare data bestaat van advertentiecampagnes uit het verleden, analyseren wij deze nauwkeurig. Beschikbare data is voor ons een enorm waardevol bezit om advertenties winstgevend te maken.

Al het onderzoek dat wij hebben gedaan vertalen we in een effectieve Google Ads strategie. Met veel aandacht voor detail, stellen wij een campagne op die de winstgevendheid maximaliseert en de mogelijkheid biedt om op te schalen.

Zodra de data van de campagne binnenkomt, beginnen wij met het optimaliseren van de campagne. We hebben een proactieve aanpak en blijven A/B-testen om tot nieuwe ideeën en groeimogelijkheden te komen. Iedere klant die bij ons komt voor een Google Ads campagne kan een stijging van de online winstgevendheid verwachten, doordat wij campagnes doordacht en analytisch optimaliseren.

Waar kunnen wij mee helpen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

klanten beoordelen ons met een

10 klanten beoordelen ons met een 9.8

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Levi van Wingerden
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde ZZP’ers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Levi van Wingerden
Eigenaar Leads Op Maat

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

9.8
10 beoordelingen

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen
"Via via in contact gekomen met Levi. Levi heeft voor ons bedrijf een google en facebook campagne opgezet. Daar zijn wij zeer tevreden over. De samenwe"
Lees meer

Johnny Gruter

Eigenaar BeatsJohnnyGruter
"Enorm goede samenwerking! Altijd veel moeite gehad met advertenties, blij dat ik het heb uitbesteed. Het makkelijk communiceren en de goede resultaten"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!