Waarom Facebook Adverteren?

Dagelijks bekijken bijna 10 miljoen Nederlanders hun Facebook tijdlijn. Al die personen laten daardoor iedere dag weer bruikbare data voor ondernemers achter. Gegevens zoals locatie, voorkeuren, leeftijd, interesses, vrienden en online gedrag worden bijgehouden door Facebook. Dit zorgt ervoor dat zij precies in kaart hebben wie bepaalde producten of diensten interessant of juist niet interessant zouden kunnen vinden.

Facebook verzamelt deze bruikbare data wat ervoor zorgt dat je op Facebook heel doelgericht kan adverteren binnen jouw specifieke doelgroep. Als bedrijven deze data op de juiste manier gebruiken, is de kans op het behalen van conversies via Facebook Advertising erg groot.

Facebook is in te zetten voor verschillende marketingdoelstellingen. Je kunt het gebruiken voor meer naamsbekendheid, bezoekers, sales maar ook zeker leads. Je kunt dus je verhaal vertellen aan enorm veel potentiële klanten, maar ook kwalitatieve leads verzamelen binnen een specifieke niche. De verschillende mogelijkheden van adverteren op het platform maakt het zo aantrekkelijk voor veel bedrijven.

 

Wat wij doen (in het kort)

Wij gaan voor je aan de slag om een doelgerichte Facebook advertentiecampagne op te zetten. Wij brengen de benodigde ervaring en expertise met ons mee en jij kent het product of de dienst die je aanbiedt als geen ander. Met dat als basis bespreken we welke doelstelling je wilt behalen met het adverteren op Facebook.

Zodra wij weten wat de doelstelling van de campagne is kunnen we aan de slag met het creëren van advertenties en het instellen van de juiste doelgroep. De potentiële klanten sturen we dan via de Facebook advertentie door naar jouw eigen pagina of een door ons ingerichte landingspagina.

Zodra er data binnenkomt, houden wij dit nauwkeurig in de gaten en beginnen wij met het analyseren en optimaliseren van de advertentiecampagne. Op deze manier kunnen we de prestaties van de advertenties continu verbeteren. 

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!