Waarom je website teksten (herschrijven)?

Veel bedrijven zetten bij de lancering van hun website teksten online en deze teksten worden vervolgens járenlang gebruikt. Er is geen haan die ernaar kraait. “Die teksten? Dat komt nog wel!”

Webteksten zijn echter hét contact met je klant. Het design van je website kan er fantastisch uitzien, maar uiteindelijk zijn het je teksten die het gedrag van je leads bepalen. Daarom is het belangrijk dat je teksten haarfijn aansluiten op het zoekgedrag van je doelgroep. Dit zorgt ervoor dat leads langer op jouw pagina zullen blijven, wat op zijn beurt ervoor zorgt dat jouw website een hogere positie krijgt in zoekmachines zoals Google.

Het kan zijn dat jouw website op dit moment in Google nog slechter te vinden is dan je huissleutel in een sleutelbakje. Dit kan komen door je webteksten. Als je teksten uit het jaar kruik komen en onvoldoende aansluiten bij je doelgroep rekent Google jouw website hierop af.

Daarnaast vinden er in iedere onderneming continu ontwikkelingen en veranderingen plaats. Het is daarom slim om te kijken naar of je teksten nog aansluiten bij wat je wilt vertellen en uitstralen als bedrijf.

Wat wij doen (in het kort)

Wij begrijpen dat het uitvoeren van je passie wel even andere koek is dan het opschrijven ervan. Door een uitgebreid intakegesprek en wat research op jouw kanalen, kunnen wij ons binnen no time helemaal in jou inleven. De teksten die bij jou in je hoofd blijft zitten, rollen bij ons zo in een vloeiende beweging over het toetsenbord. Wij zetten jouw passie om in begrijpelijke, pakkende en unieke woorden.

Websitebezoekers die op zoek zijn naar meer informatie zitten meestal niet startklaar met hun portemonnee. De kans is groot dat wat ze online tegenkomen, eerst nog even willen laten bezinken voordat ze een knoop doorhakken. Voordat wij jouw teksten gaan herschrijven, gaan we eerst kijken naar het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Doordat wij website teksten schrijven die perfect aansluiten bij je doelgroep, herkennen leads zich nu wél in jouw teksten, waardoor zij zich direct aangesproken zullen voelen. Dit heeft een positieve invloed op hun aankoopbesluit.

Wij brengen jouw boodschap met volle lof en veel passie over! Waar wacht je nog op? Wij – als echte typfanaten – kijken ernaar uit om voor je aan de slag te gaan.

Waar kunnen wij mee helpen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

website teksten herschrijven Google Ads
website teksten herschrijven Google Analytics
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Dit doen wij ook

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Laura Kortekaas
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde ZZP’ers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Laura Kortekaas
Mede-eigenaar Leads Op Maat

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Sascha de Vreeze

Uitgever Learning Solutions | Noordhoff Uitgevers
"Laura schrijft voor Noordhoff blogs over het verpleegkundig vak. Ze is professioneel, punctueel, pro-actief en creatief in haar werkzaamheden. Daarnaa"
Lees meer

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!