Waarom SEO-blogs?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachineoptimalisatie als onderdeel van zoekmachinemarketing. Iedere ondernemer droomt van een goede doorstroom aan organisch zoekverkeer, maar bij veel ondernemers blijft het slechts bij een droom. Dat komt doordat hun website niet te vinden is in zoekmachines.

Maar wist jij dat 97 procent van de Nederlanders gebruik maakt van het internet? En dat door meer dan 94 procent van alle internetgebruikers de zoekmachine Google wordt gebruikt? Aan het aantal gebruikers ligt het dus niet. Integendeel. 

Zoekvolumes zijn de laatste jaren keihard gestegen. Het zoekvolume geeft aan hoe vaak er in een bepaalde periode op een zoekwoord wordt gezocht. Het is dus de kunst om te achterhalen op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt. Wij maken daarom gebruik van diverse tools die nauwkeurig het zoekgedrag van internetgebruikers in de gaten houdt. 

Doordat wij de juiste zoekwoorden verwerken in de blogs, wordt je website vindbaar in Google voor jouw doelgroep en zullen websitebezoekers promoveren naar waardevolle leads. 

Dit is gunstig voor zowel de verkoop van je dienst of product als je positie in Google. Jouw doelgroep zal namelijk langer op je pagina blijven, omdat jouw aanbod bij hun wensen en verwachtingen aansluit. Google ziet precies hoe lang en op welke pagina een websitebezoeker is. Hoe langer bezoekers op relevante pagina’s zijn, hoe hoger de beloning (lees: een hogere positie) van Google zal zijn. 

Kortom, relevante content en de juiste zoekwoorden spelen een belangrijke rol bij jouw positionering in zoekmachines zoals Google.

Wat wij doen (in het kort): 

Vóór het schrijven van een SEO-blog doen wij met behulp van diverse tools uitgebreid zoekwoorden-onderzoek op basis van jouw doelgroep. 

Veel ondernemers werken met short tail zoekwoorden. Wat ons dus opvalt, is dat er nog weinig gebruik wordt gemaakt van long tail zoekwoorden. Terwijl daar de echte winst ligt. 

Long tail zoekwoorden zijn het nieuwe goud. Ongeveer 70% van alle zoekopdrachten per jaar bestaat namelijk uit long tail zoekopdrachten en slechts 30% bestaat uit short tail zoekopdrachten. 

Als je SEO-blogs door ons laat schrijven, kun je ervan uitgaan dat wij long tail zoekwoorden op een natuurlijke wijze in jouw teksten verwerken. Hierdoor zullen de teksten plezierig blijven om te lezen.

Tijdens het schrijven van blogs houden wij ons aan de SEO-richtlijnen. Daarbij leveren wij bij iedere blog drie stukken content aan die je één-op-één kunt overnemen en publiceren op je social media kanalen

Via Google Search Console houden wij het gedrag van internetgebruikers voortdurend en nauwlettend in de gaten. Wij streven er continu naar om de beste resultaten te halen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Het is je vast duidelijk geworden dat een zoekwoord meer is dan alleen een term. Als je wilt scoren in Google, moet je daar hard voor werken. Scoren wordt steeds moeilijker. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Of wel, maar heb je geen tijd voor al deze poespas? Stuur ons dan een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Waar kunnen wij mee helpen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

website teksten herschrijven Google Ads
website teksten herschrijven Google Analytics
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Dit doen wij ook

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Laura Kortekaas
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde ZZP’ers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Laura Kortekaas
Mede-eigenaar Leads Op Maat

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Sascha de Vreeze

Uitgever Learning Solutions | Noordhoff Uitgevers
"Laura schrijft voor Noordhoff blogs over het verpleegkundig vak. Ze is professioneel, punctueel, pro-actief en creatief in haar werkzaamheden. Daarnaa"
Lees meer

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!