Onze aanpak


1. Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Tijdens een 
vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat voor een type leads wij voor jou kunnen gaan genereren. Daarnaast schetsen wij hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien. Uit deze schets komt onder andere naar voren welke kanalen het meest geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken en welk aanbod we zouden kunnen doen om interesse te wekken bij de potentiële klant.

2. Enthousiast? Dan gaan we van start!

Wij doen uitgebreid onderzoek naar de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt. Op basis van het onderzoek stippelen we een doelgerichte strategie uit.

3. Advertentie

Wij zetten een online advertentiecampagne voor jouw bedrijf op die specifiek gericht is op jouw doelgroep. Door een mooie advertentie op het juiste moment aan de juiste persoon te laten zien, kan iemand die nog nooit van jouw bedrijf gehoord heeft interesse krijgen in wat jij aan te bieden hebt. Met de advertentie willen we de aandacht van de potentiële klant trekken, om ze vervolgens door te sturen naar de landingspagina.

4. Landingspagina

De potentiële klanten die op de advertentie geklikt hebben sturen wij door naar een zogenoemde landingspagina. Een landingspagina is een pagina die speciaal is ingericht om de doelstelling van een campagne te behalen. Op de landingspagina staan zo min mogelijk elementen die de potentiële klant zou kunnen afleiden van de doelstelling die wij hebben gesteld voor de campagne. De landingspagina’s die wij opstellen voor klanten genereren doorgaans 20-45% meer conversies dan de voorgaande pagina’s van onze klanten.

5. Wij sturen de gegevens die de klant heeft ingevuld op zodat er contact kan worden opgenomen.

6. Optimalisatie van de advertentiecampagne

De data die wij via deze advertenties binnenkrijgen gebruiken we om de campagne continu te blijven optimaliseren zodat het advertentiebudget optimaal wordt benut. Dankzij deze data kunnen wij namelijk precies zien wat wel en niet werkt. Daarnaast kunnen we precies aantonen wat er aan de advertentie wordt uitgegeven en wat er binnenkomt.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Tools die wij gebruiken om de concurrentie buitenspel te zetten

website teksten herschrijven Google Ads
website teksten herschrijven Google Analytics
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!