Een greep uit onze teksten

Glanzend haar, een perzikhuid en sterke nagels? Dat willen we allemaal wel. Het mineraal zink is belangrijk voor het behoud van gezond haar, nagels en huid. Zink zit dan ook vaak in supplementen die bovenstaande beloven. Ook is zink belangrijk voor gezonde darmen en een goed werkend afweersysteem. Maar wist je dat het innemen van zink tabletten ook voor vervelende bijwerkingen kan zorgen?


Het innemen van extra zink is dus in sommige gevallen verstandig, maar in sommige gevallen dus ook niet. De hoeveelheid zink die je moet innemen luistert nauw. Het is daarom verstandig om advies in te winnen voordat je start met dit soort supplementen. Ben jij ook zo moe van het zelf-dokteren en op alle manieren uitproberen wat het beste voor jou werkt? Zou je graag eens echt een goed plan maken en willen toewerken naar een klachtenvrij leven? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.


Goed dat je hier bent. In deze nieuwsbrief wil ik je namelijk wat vertellen over het FODMAP-dieet. Als je al een langere tijd buikklachten hebt, zal dit dieet je niet geheel onbekend zijn. Misschien heb je pas sinds kort buikklachten en is dit de eerste keer dat het FODMAP-dieet je ter ore komt.

Hoe dan ook, de kans is groot dat je op dit moment kampt met buikklachten en dat je daar graag vanaf wil. Anders was je deze nieuwsbrief nu niet aan het lezen. En je bent dus echt niet de enige. In Nederland hebben ruim 3,7 miljoen Nederlanders maag-, lever of darmproblemen.

In deze nieuwsbrief leg ik je uit wat het FODMAP-dieet precies is en waarom het geen oplossing is voor jouw buikklachten. Heb je een vraag naar aanleiding van de nieuwsbrief? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen


Het is weer zover. Je mag je receptenboeken weer van zolder pakken en je voorbereiden op de leukste maand van het jaar: december! Althans dat vind ik. Misschien zie jij wel tegen deze maand op, omdat je nu al weet dat deze maand een regelrechte ramp voor je darmen gaat zijn. En daarom hebben wij deze speciale sinterkerstblog gemaakt. Want hoe houd je je darmen gezond tijdens de feestdagen? In dit artikel geven we je zeven tips.

Waarom kun je niet stoppen met pepernoten eten?

Dit antwoord is eigenlijk simpel. Schaarste. Pepernoten zijn er maar een bepaald gedeelte van het jaar. Als ze dan eindelijk in de supermarkt liggen, voelt het voor veel mensen alsof ze die pepernoten dan gewoon moeten kopen.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de samenstelling van pepernoten. Pepernoten hebben een hoge dooreetfactor. Dat betekent dat ze zo worden gemaakt dat ze bijna onweerstaanbaar zijn. Ze zijn knapperig en zorgen voor een smaakexplosie die vervolgens nog een tijdje in je mond blijft hangen. Je eet al gauw gedachteloos een hele zak leeg. Ook al heb je eigenlijk helemaal geen honger.


Hoe gaat het met je? Probeer nu niet om een sociaal wenselijk antwoord te geven. Ik ben oprecht benieuwd naar je. Hoe gaat het écht met je? Als je kampt met darmproblemen, is de kans groot dat je naast lichamelijke klachten ook mentale klachten ervaart.

Het lijkt op dit moment misschien logisch voor jou om je volledig te gaan focussen op je voedingspatroon. Om gluten en lactose volledig uit je voedingspatroon te bannen en één of ander wonderdieet te gaan volgen zoals het ‘veelbelovende’ FODMAP-dieet.

Ik begrijp het wel, want je wil het liefst:

  • bruisen van energie;
  • een leven leiden waarin je weer ‘gewoon’ dingen kunt doen;
  • rust ervaren en weer kunnen vertrouwen op je lichaam.

En je hebt er alles voor over om dit voor elkaar te krijgen. Tot het extreme aan toe. 

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!