Vitaliteit, we hebben er allemaal weleens van gehoord. Als je vitaal bent, dan ben je gezond. Het gaat om zowel fysieke als mentale gezondheid. Op fysiek gebied gaat het onder andere over uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en coördinatie. Op mentaal gebied gaat het onder andere over spanningsregulatie, emotiecontrole, concentratie, zelfvertrouwen, zingeving in het leven, het stellen van doelen en motivatie.


Als werkgever heb je maar al te vaak te maken met werknemers die lichamelijke klachten ervaren. En dat is helemaal niet zo gek. De hele dag zitten achter een bureau is een behoorlijke ballast voor hun lijf. Om het risico op lichamelijke klachten te verminderen is het belangrijk dat de werkomstandigheden optimaal zijn. Daarom krijgen medewerkers van de organisatie vaak een aangepast bureau of op maat gemaakte stoel. En toch hoor je medewerkers vaak zeggen dat zij bijvoorbeeld last hebben van hun nek, schouders of rug. Hoe kan dit? Simpel: ze zitten te lang in dezelfde houding en hebben te weinig bewuste rustmomenten. Hoe je dat kunt veranderen lees je in dit artikel.


Om te voorkomen dat werknemers overspannen raken is ontspanning cruciaal. Veel werkgevers weten dit wel, maar vinden het lastig om ernaar te handelen. Er wordt vaak gedacht aan cijfers en het behalen van resultaten. Er moet worden omgezet, want anders gaat het bedrijf failliet. Ontspannen staat niet erg hoog in het vaandel. Maar weet je? Je hebt je medewerkers nodig om omzet te draaien, om het bedrijf staande te kunnen houden. En daarom is het belangrijk dat je investeert in hun gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Als je dit doet krijg in je ruil daarvoor een gezond en gemotiveerd team terug.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!