Je website zal een spinnenweb van zoekwoorden vormen als je jouw teksten SEO weet te schrijven. En raad eens wie er gek is op zoekwoorden? Google! Je zult beter vindbaar worden voor potentiële klanten en een hogere positie krijgen in de zoekmachine.

Het verkeer dat via zoekmachines op jouw website terecht komt, wordt organisch verkeer genoemd. Het zijn bezoekers die jouw website in Google hebben gevonden door SEO geoptimaliseerde teksten op jouw website.

De klik naar jouw website kost jou en de bezoekers niets. Door SEO-teksten te schrijven, kom je dus kosteloos dichter bij potentiële klanten. Kortom: SEO is geschikt voor ieder bedrijf.

Waar moet een SEO-tekst aan voldoen?

Ik hoop dat het duidelijk is dat SEO jou kan helpen bij het genereren van leads. Misschien heb je al eens gehoord over SEO en wil je extra informatie inwinnen of misschien is SEO volledig nieuw voor jou, in allebei de gevallen is het belangrijk dat je de volgende informatie bezit om een goede SEO-tekst te schrijven:

Allereerst is het belangrijk dat je inspeelt op de behoeften van jouw doelgroep en bezoekers op jouw website. Schets voor jezelf een beeld van jouw doelgroep en het doel dat je wil bereiken met jouw tekst. Dat kun je doen door onderstaande vragen te beantwoorden:

Zodra je jouw doelgroep, het doel van de tekst en de schrijfstijl helder voor ogen hebt, is het tijd om jouw tekst SEO-proef te gaan maken.

7 Tips om jouw tekst SEO-proef te schrijven

Een meta-beschrijving toevoegen die overeenkomt met de zoekopdracht van jouw potentiële klant vergroot de kans dat zij op jouw website terecht komen en een dienst of product afnemen.

Waarom SEO inzetten?

Er bestaan duizenden verschillende zoekmachines. De resultaten van een onderzoek van het CBS in 2019 laat zien dat 97% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder gebruik maken van het internet. 87,6% daarvan is dagelijks online.

Uit een ander onderzoek in 2020 blijkt dat in Nederland door meer dan 94,23% van alle internetgebruikers Google wordt gebruikt. Op grond van deze data kunnen we wel zeggen dat er genoeg reden is om jouw teksten SEO te schrijven, zodat jij beter vindbaar wordt in Google.

Echter zijn er naast de resultaten van bovenstaande onderzoeken nog meer redenen om juist nu SEO-teksten te schrijven. Ook de zoekvolumes zijn namelijk gestegen. Een zoekvolume geeft aan hoe vaak er in een bepaalde periode op een zoekwoord wordt gezocht. Een stijging in de zoekvolumes is erg positief, maar daarom is het nog belangrijker om de juiste zoekwoorden te gebruiken in jouw teksten.

Je teksten laten schrijven

Wil jij graag SEO geschreven teksten op jouw website? Beter vindbaar worden in Google en meer klanten werven, maar heb je te weinig tijd of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het nu tijd om een goede copywriter in te schakelen en jouw teksten naar een hoger level te tillen. Ik kan jou helpen bij het verbeteren van je online vindbaarheid en het schrijven van wervende teksten.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Wat klanten van ons vinden

10.0
20 beoordelingen

Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl
"In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op "
Lees meer

Ger de Vries

A. de Vries en Zonen | Vloerenspecialist
"We hebben eindelijk iemand gevonden die zich aan zijn afspraken houdt, daar zijn we erg blij mee. In de wereld van online advertising komt dit niet va"
Lees meer
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!