Arif Ural

Eigenaar | Sedumdak-online.nl


In de snelle wereld van de marketing waren wij met ons bedrijf binnen de duurzaamheid op zoek naar een professionele en meedenkende partner. Leads op Maat was vanaf moment een al erg professioneel en prettig in hun aanpak. Allereerst een korte digitale meeting om kennis te maken en uitleg te geven over wat ze konden doen voor ons. Levi nam de tijd om ons bedrijf beter te leren kennen en te kijken wat de potentie was voor campagnes in onze branche. Al snel gingen we aan de slag met een eerste campagne. Daarin dacht Levi goed mee en kwam hij altijd met goed onderbouwde argumenten en ideeën waarom we iets wel of niet moesten doen. Momenteel draait de campagne volop en merken we dat de kwaliteit van de leads erg sterk zijn. We draaien een hoge sales conversie en hopen dan ook op een lange termijn samenwerking. Iedere ondernemer die voor kwaliteit en ontzorging wilt gaan omtrent lead generatie door een professional raad ik aan contact op te nemen met Leads op Maat!

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!