Jon van Deudekom

Eigenaar PTF-By-Jon


Ik wilde graag mijn online vindbaarheid verbeteren, meer klanten werven en mijn (potentiële) klanten informatie geven met betrekking tot mentale en fysieke gezondheid. Als ondernemer doet Laura vooral waar zij goed in is: het schrijven van (wervende) teksten. Laura schrijft maandelijks content voor op de website en het social media kanaal van PTF-ByJon. Vanaf moment 1 had ik eigenlijk al een goed gevoel bij haar. Zelf ben ik absoluut geen schrijver. Ik kan het niet, het kost me veel tijd en ik vind het niet leuk. Hierdoor blijft het schrijven liggen en dat is zonde. Ik ben me er namelijk wel van bewust dat we kansen missen als we social media laten voor wat het is en geen informatieve en wervende teksten plaatsen op de website. Laura heeft direct raak geschoten in mijn behoeften. Ze heeft affiniteit met de branche en een leuke schrijfstijl. Ze ontneemt mij een hoop stress. Door deze samenwerking bespaar ik een hoop tijd en kan ik mij weer volledig focussen op dat waar het voor mij om draait: de processen in mijn sportschool. Ik zou Laura aanbevelen aan alle andere bedrijven in de gezondheidsbranche die hun online vindbaarheid willen verbeteren en zelf geen energie halen uit het schrijven van teksten voor de website en/of het beheren van hun social media kanalen.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!