Saskia en Ruurd

Praktijk Onder de Beuk


Wij wilden heel graag een website voor onze onderneming die wij net gestart zijn: Praktijk onder de Beuk. We hadden heel veel ideeën, woorden en plaatjes in ons hoofd. We zagen het al helemaal voor ons. Helaas kwamen de juiste woorden niet op papier. Laura heeft ons enorm geholpen om het concept vanuit “ons hoofd” in teksten te vatten. Door middel van gesprekken met ons kreeg zij inzicht in onze onderneming en wensen. Tevens heeft ze er zorg voor gedragen dat de website goed vindbaar is door onder andere de juiste zoektermen te gebruiken. Laura luisterde goed naar onze input, maar stelde ook de juiste verdiepende vragen. Fijn om mee samen te werken. Ze is zo enthousiast en heeft passie voor het schrijven dat ze helemaal los kan gaan op allerlei teksten, dus belangrijk om goed je eigen kaders ook te kennen. Wij zijn haar dankbaar dat zij ons spinwiel is geweest voor de teksten van onze website. We denken dat zij heel wat kleine startende ondernemers kan helpen om de website te realiseren met inhoud die een professionele uitstraling geeft.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!