Lilly van Viegen

Eigenaar van De Yogaschool Utrecht


Ik wilde graag meer abonnees en cursisten voor mijn (online) lessen en cursussen. Laura heeft een SEO-blog geschreven waarin werd verwezen naar de online cursus. Dit heeft mij doen inzien dat er meer te halen is uit online zichtbaarheid en daar ben ik positief door verrast. Ik zou Laura aanbevelen aan collega’s of startende ondernemers die hun online positie willen verbeteren. Wat ik erg prettig vind is dat Laura goed meedenkt, snapt wat mij als zelfstandig yoga ondernemer drijft en heel kan goed aanvoelen wat mijn doelgroep is. Dat vond ik echt heel knap. Daarnaast vind ik het vertrouwen dat Laura had in onze samenwerking en de overeenkomst die we zijn aangegaan erg prettig.

Waar kunnen wij mee helpen?

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
klanten beoordelen ons met een

20 klanten beoordelen ons met een 10.0

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Wij komen graag met je in contact. Heb je een vraag of ben je benieuwd hoe een online advertentiecampagne er voor jouw bedrijf uit kan komen te zien? Stuur ons een bericht of neem contact op via het onderstaande telefoonnummer.

Onze diensten

Bij Leads Op Maat werken wij aan direct én meetbaar resultaat. Dit zijn de diensten waar wij écht goed in zijn.

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Logo Syndicaet

Over ons

Lotte Scheele
"Samen met een team van gedreven en gespecialiseerde marketeers zetten wij bij Leads Op Maat geweldige en winstgevende campagnes op voor onze klanten."

Lotte Scheele
Advertentie Specialist

Wij zijn een jong en ambitieus online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het opzetten en het winstgevend maken van online advertentiecampagnes.

Ondanks dat wij een klein bureau zijn, leveren we enorme resultaten. Deze resultaten kunnen we leveren door de oprechte interesse die wij als team delen in het laten groeien van bedrijven.

Via het formulier kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij reageren vaak dezelfde dag nog en altijd binnen 24 uur.


Lees meer over ons

Contact opnemen

Contactformulier

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
Open WhatsApp
1
Heb je een vraag?
Stel je liever een vraag via WhatsApp? Voel je vrij dat hier te doen!